21 de març, 2011

Washington Park

Ahir vaig anar a l'arboretum. És una part del parc més gran de Porland. Avui, a més d'una conferència del Citizens Club sobre el futur ecològic d'Oregon, he decidit que calia veure altres parts del parc i m'he proposat veure'n el Jardí Japonès.

El que ha passat, però, és que és tan gran que quan he arribat al Jardí Japonès ho tenia just per a la conferència. Potser hi acabaré anant, però avui només he passat pel davant. Algunes de les fotos són d'arbres que us semblaran grans (50 metres), però resulta que són petits. Es tracta de plançons de Sequoia gegant que només tenen dos-cents anys, criatures al costat de les de Califòrnia, moltes de més de mil anys! Haurem d'anar a veure-les!

Deixo constància de la conferència per si més endavant en puc dir alguna cosa: Climate change and the next Great Migration: Rebuilding the Willamette Valley for 5 million people. A conversation with Gail Achterman. One of the region's foremost thinkers on growth, infrastructure, and natural resources talks about how climate change provides a chance to build for the future.

Quedi constància que les fotos són fetes amb la càmera de l'android, res de l'altre món, però per ser que a més parla, gogleja i té gps, no se li pot demanar gaire més (com a càmera, com a andròmina, ja en parlarem).


Arbres






Flors















Rose Garden



Quan totes aquestes roses apareguin, serà una orgia d'olors i colors (n'hi ha més d'un centenar de tipus diferents).

Japanese Garden



Et caetera


I hi ha gent que viu ací al mig; saludable no en pot ser més, però sol, solet, vine'ls a veure...

El nostre intrèpid reporter, escrutant les primeres escomeses de la primavera amb el seu "mars apparel" que dirien ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.