10 de març, 2011

Conservador de conversadors

Quedaran per a la posteritat algunes de les persones que desinteressadament o en règim d'intercanvi més han contribuït al bon funcionament de la meva estada. Tots coneguts gràcies al Meetup, que us aconsello vivament com una porta d'entrada virtual al món anglosaxó.


El Marcos és el primer, el primer que es va apuntar a fer intercanvis, el que s'ho ha pres més seriosament, el que té una gran motivació per al castellà com a voluntari (és un pintor jubilat) d'una entitat que dóna suport als immigrants llatins. I fa acudits molt graciosos sobre el seu company i com la societat els accepta... La panxa és autèntica (porto tres mesos sense arbitrar ni fer cap exercici substitutiu!). La foto és a la cafeteria Stumptown de SE Division St.



La Gloria, que necessita parlar el castellà per contribuir millor als seus projectes amb Habitat. És capità manaia (mestra prejubilada) i no porta amb gaire sentit de l'humor (a diferència del marit) el fet de sentir-se sovint maltractada pel fet de ser jueva. La foto és a la biblioteca del Nord, part d'una xarxa que ja voldríem tenir a ca nostra, però els polítics estan massa enfeinats demanant resultats com els de Finlàndia i no poden fer la seva feina de crear les condicions per tal que algun dia poguem arribar a aquests resultats...




La gent de la trobada setmanal a l'escola Portlandia, especialment habituals la Joy i el Miguel (de color).


I la Susan, l'organitzadora del Meetup de Scrabble i de la majoria de trobades amb jugadors de Scrabble, que han estat la millor aportació: bons parladors, clars, rics en vocabulari però atents a proposar un sinònim o reformular una construcció fraseològica... Aquesta foto és d'un mall, com diuen ells als centres comercials tipus Illa o Maquinista, on ningú no s'estranya de veure gent jugant a Scrabble, com la cosa més natural del món.

Parlant del mall, anomenat Lloyds, també hi vaig jugar amb el David, un altre exemple de magnífic conversador i aimant de l'escaiença en el parlar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.