02 de març, 2011

Tocat dels bolets

Resulta que si vols fer un plat català, no solament te les has d'heure amb l'absència de tombatruites o que totes les mesures siguin diferents; a més, hi ha tot d'ingredients que no són ben bé els mateixos (els peixos, les verdures...).

Per amenitzar-ho encara més, algunes de les receptes que m'heu passat requereixen bolets i ja l'hem liada... No és que no en tinguin, però no els sé veure semblants, tret dels xampinyons... En tenen de dessecats, entre els quals uns que equiparen al francès "cepe" i segons la Wikipèdia és el mateix que el nostre 'cep'. Però entre els frescos, n'hi ha uns quants de cultivats que arriben als comerços. La primera foto és de New Seasons, on tot és orgànic (i segur que comestible):



Us els mostro tot seguit en cinc aproximacions numerades i agrairé qualsevol suggeriment del tipus "Pots emprar els de la foto 3 com si fossin X".

Per si us avorríeu...



1



2




3




4




5



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.