24 de febrer, 2011

Black ice

Bé, finalment ha arribat la neu. S'hi ha estat poca estona, però ha creat les condicions perquè demà la cosa sigui més intensa.

En les darreres hores han arribat les fotos del dia 15 de gener, que posaré en un post següent.

Ahir vaig tenir un concert a la Old Church:


Movent-me per Portland vaig poder veure com resol el problema de les bicicletes un edifici de construcció força recent, amb una zona protegida al costat de l'entrada:


I vaig poder fer una partida de superscrabble (m'estic aviciant a jugar amb diccionari i el dos i tres d'abril, en el Mundial de Mataró, les passaré magres...)


I aquest matí ens hem llevat enfarinats:





En parlar dels problemes que tindrem demà, el Michael ha esmentat el "black ice", que vol dir que al terra hi haurà un gruix de gel transparent que farà inviable (en el seu sentit més literal) sortir al carrer... i en dir-ho, s'ha fet evident com de pelut ho posen aquests maleïts anglòfons, perquè gairebé sona com "black eyes", excepte que la primera neutra de "eyes" és més llarga, cosa que obliga a anar amb cronòmetre pel món si els vols entendre... esperem que el context hi faci més, com si et diuen que algú té els ulls morats per haver-se fotut una morrada sobre el gel: "he suffered two black eyes from slipping on black ice"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.