18 de gener, 2011

Conduir sota els efectes del cafè

Això que ells en diuen cafè és arreu. De fet, a la Wikipèdia recullen que els portlandesos es consideren molt cafeters (Cito: "Portland is known for its large number of microbreweries and microdistilleries, as well as its coffee enthusiasm. It is also the home of the Trail Blazers NBA team."). Ja em va cridar l'atenció que la immensa llibreria Powell's tingués termos entre els objectes de mertxandísing, i especialment com era el tap:




Mentre anava a un altre acte del MLK memorial day, vaig poder veure en temps real com aquest tap foradat serveix per poder beure mentre condueixes: passant un dit de la mà que aguanta el volant pel forat, pots obrir el termo i beure amb l'altra mà.

I parlant de "tap", resulta que així és com anomenen el "claqué". Ahir uns veïns del Kronental varen venir a fer postres amb els dos fills, que varen explicar algunes coses de les seves escoles, entre d'altres que tots dos estudien xinès com a L2 i fan "tap". A més, ens varen regalar les orelles amb un breu concert (ja se sap que lo bueno...).


Al mirall veureu la Lynn i no veureu el Michael, amagat darrere el flaix.

I sobre l'acte, a més de practicar l'anglès de força ponents negres, una interpretació al saxo de "What a wonderful world" que recordaré durant molts anys, amb un públic de prop de cinc-centes persones dret, embogit de plaer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.