14 de gener, 2011

Els voltants de SE 58th Avenue

Si mireu els voltants d'on estic instal·lat a Google Maps, veureu això

Mostra un mapa més gran

i si li demaneu Street View (primer, has de dir "Mostra-ho en un mapa més gran" i tot seguit, clicar allà on diu "Més") i us en sortiu de moure-us per les tres dimensions, veureu que el carrer està tallat pel camió de les escombraries. No és fàcil atrapar-lo: només passa els divendres a quarts de set del matí, cosa que ens mostra que aquests de Google són pencaires...

En el mapa podeu observar que l'àrea de Portland és molt dispersa, cosa que explica que el serveis d'escombraries estigui muntat així. El problema d'acumular les escombraries durant una setmana l'han resolt la majoria reciclant els residus orgànics. Però no de qualsevol manera: estem encerclats massivament per esquirols i "racoons" o óssos rentadors, panxuts i pocavergonyes, que fan com els senglars a casa nostra: entren fins la cuina si els deixes i escampen els fems per prendre el que els plau. Cosa que obliga els portlandesos que volen generar terra adobada amb la brossa orgànica a comprar uns cofres especials que les gavines de quatre potes no saben atacar, i a més hi posen cucs modificats genèticament per ser més expeditius (axiò m'ho faré explicar amb més detall).

El cotxe que veieiu a la foto és un híbrid, tota una experiència.

1 comentari:

  1. Hola, Lluís:

    avui, amb en Jordi ens hem ficat al mapa que has posat al teu blog i hem entrat a l'Street View. Ens ha agradat molt el què hem vist!
    Amb en Jordi hem quedat que ens encantaria poder viure en una caseta d'aquestes... Sembla mentida que sigui una gran ciutat, és molt agradable!
    Espero que hi tinguis una molt bona estada, Lluís!
    Una abraçada,

    Isabel

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.