16 de gener, 2011

MLK

És sorprenent la capacitat de funcionar amb sigles d'aquesta gent. Porto dies envoltat de referències a MLK. Si cerqueu MLK a la wikipedia, veureu que, com la cosa més normal, us adreçaran a l'article sobre el Dr. Martin Luther King, jr.

M'ha sortit arreu car el 17-1 ha estat convertit en festa federal (per entendre'ns, és com si el govern espanyol, en comptes de fer festiu nazional el dia de la verge del tricorni el 12-10, declarés el 15-10 com a festa espanyola per recordar l'assassinat del President Companys); no és festa per als comerços, però el transport es regeix pels horaris dels dissabtes i les universitats i altres entitats organitzen una jornada integral de voluntariat en tota mena de causes humanes i ambientals.

A més, s'organitzen tota mena d'actes. A mi m'ha abellit assistir a l'ofici religiós (si se'n pot dir així) de la New Hope Missionary Baptist Church de Portland, on he pogut gaudir de diversos accents de dificultat alta o molt alta i on he escoltat per primera vegada les paraules d'una reverenda i les d'una bisbessa de 83 anys que feia goig de sentir.

I un xic de Gospel, com els que us apunto tot seguit: 1 i 2; atès el relleu de la celebració, avui tenien un cor convidat i fins un dels himnes religiosos ha estat coreografiat per una ballarina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.